Betaling dient altijd te gebeuren bij bestelling van de artikelen. Ecodeluxe zal het artikel leveren nadat de betaling is ontvangen. De levertijd begint op het moment dat Ecodeluxe de betaling heeft ontvangen.Na de bestelling ontvangt u twee mails:

 • een e-mail van Ecodeluxe met de betalingsbevestiging
 • een e-mail wanneer de bestelling verstuurd wordt.

Betaling kan met:

De betalingen gebeuren via het secure online betaalplfatform Ogone. Dit kan op volgende manieren:

 1. Bancontact
 2. Visa / Mastercard
 3. Maestro
 4. Kadobon of kortingscode

Bancontact / Mister Cash

De betalingen met Bancontact/Mister Cash op het internet zijn volledig beveiligd, meestal door een digipass of kaartlezer. Dat is een veiligheidsmodule die u van uw bank hebt ontvangen als u aan pc-banking doet. Tijdens de betaling moet u het kaartnummer en de vervaldatum van uw bankkaart ingeven. Deze informatie wordt standaard op alle nieuwe bankkaarten vermeld.

Visa / Mastercard

 1. Plaats de bestelling en kies voor betaling met kredietkaart.
 2. Vul het kredietkaartnummer, vervaldatum en CID/CVC – code in.
 3. De gegevens worden naar de kredietkaartmaatschappij gestuurd.
 4. Wanneer de transactie is geautoriseerd, ontvangt u hierover bericht.
 5. Het bedrag wordt aan het eind van de maand van uw rekening afgeschreven.

MAESTROOnline betalen met MAESTRO is net zo veilig als betalen in een winkel. Voor het invullen van uw online aankoop is een digipass of kaartlezer nodig. Op die manier wordt er een unieke transactioncode gegenereerd. Het is een eenvoudig proces:

 1. Selecteer de optie “betalen met Maestro ‘op de transactie pagina van Ogone.
 2. Vul uw kaartnummer in (17 cijfers).
 3. Voer de “chalenge” nummers vermeld op de pyment pagina op uw digipass naar een unieke transactie-code te genereren. Vul deze unieke code in het betreffende veld op de website. Als de kaart deze 3 cijfers niet heeft, drukt u gewoon op ‘ok’.
 4. Wanneer de transactie is geautoriseerd, ontvangt u hierover bericht.

KADOBON en PROMOCODE

Op uw Ecodeluxe kadobon vindt u een promocode die u kan toevoegen aan uw winkelmandje tijdens het winkelen Als u de op knop “Code toepassen” klikt, wordt de bon of korting meteen verrekend.
Kortingsacties worden aangekondigd via de Ecodeluxe newsletters of aan bepaalde klanten toegekend in het kader van een tijdelijke actie. Ook hier wordt het systeem van een promocode toegepast. U kan slechts 1 kadobon of promocode per bestelling gebruiken. Ze zijn slechts 1xmaal te gebruiken, zijn niet opsplitsbaar en niet cumuleerbaar met andere codes.